Ga naar de inhoud

Otto's Kantoorinrichting voor De Kaaz

In de competitieve bedrijfswereld is de inrichting van een kantoorruimte niet langer alleen een noodzaak, maar een statement van het bedrijfscultuur en het imago. Onlangs hebben we bij Otto’s Kantoorinrichting de kans gekregen om een dergelijk statement te maken voor een van onze klanten, De Kaaz.

De Kaaz

Het project

De Kaaz is een groeiend bedrijf dat op zoek was naar een ruimte die zijn unieke cultuur en waarden reflecteert. Onze taak was om een functionele, esthetisch aangename en inspirerende werkomgeving te creëren.

Onze aanpak

Om dit doel te bereiken, hebben we gekozen voor een combinatie van hoogwaardige merken zoals Satteliet, Vepa, Interstuhl, Schaffenburg, Viasit, Zuiver en Palmberg. Deze merken zijn bekend om hun kwaliteit, design en duurzaamheid.

Satteliet en Vepa hebben we ingezet voor het meubilair van de vergaderruimte, Interstuhl en Schaffenburg voor de kantoormeubelen, en Viasit en Zuiver voor de recreatieruimte. Palmberg heeft de opslagoplossingen geleverd. 

De afwerking

De finishing touch kwam van Newstar, wiens producten het hele project tot een perfect geheel hebben gemaakt. Hun accessoires hebben de functionaliteit en esthetiek van de ruimte verbeterd.

Resultaat

Het eindresultaat is een sfeervolle en functionele werkomgeving die voldoet aan de wensen en eisen van De Kaaz. We hebben het karakter en de cultuur van De Kaaz kunnen weerspiegelen in hun kantoorruimte, wat hun werknemers een inspirerende omgeving biedt.

We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken ernaar uit om te zien hoe De Kaaz en zijn medewerkers de komende jaren van hun nieuwe ruimte zullen genieten. Het was een genoegen om aan dit project te werken en we hopen in de toekomst meer succesvolle projecten zoals deze te mogen realiseren.