Ga naar de inhoud

Projectinrichting met Otto's

Samen creëren we de beste werkomgeving

Inspirerende werkomgeving realiseren

Ons team is elke dag bezig met wat we het leukste vinden om te doen namelijk, het realiseren van inspirerende werkomgevingen en dynamische kantoorinrichtingen. Waarin design en ergonomie naadloos worden gecombineerd en het werkgeluk en de productiviteit van medewerkers voorop staat.

Hoe wilt u als bedrijf overkomen op klanten? Welk design past hierbij? Het zijn belangrijke vragen bij projectinrichting. Ieder bedrijf is uniek en heeft een eigen identiteit. Wij geloven dat een goede projectinrichting dit moet laten reflecteren in de desbetreffende ruimte. Wij brengen jouw visie tot leven, of je nu droomt van een industrieel getinte werkomgeving met ergonomische bureaus of juist stijlvol loungemeubilair.

Projectinrichting omvat veel meer dan het neerzetten van nieuwe bureaus of andere kantoormeubelen. Het kiezen van de juiste inrichting gaat niet alleen om esthetiek; het gaat om functionaliteit, comfort en het bevorderen van een positieve werkcultuur. Wij zetten ons in om een omgeving te creëren waar ideeën tot leven komen en productiviteit floreert. Wij ontwikkelen, samen met jouw visie, een werkplek waar je wil werken! 

We zijn trots op het werk dat we leveren. Onze projectportfolio is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Neem een kijkje en ontdek waarom zoveel bedrijven in Nederland, voor Otto’s kiezen voor hun projectinrichting.

De Kaaz
Interieuradvies voor kantoor
Otto kantoormeubelen 1

Duurzaam en kwaliteit

Onze planeet verdient zorg en aandacht. Bij Otto’s staat circulaire economie hoog in het vaandel, daarom zijn we trots op onze toewijding aan duurzaamheid. We kiezen onze partners zorgvuldig uit, zodat u kunt genieten van producten die niet alleen lang meegaan, maar ook een minimale impact hebben op onze planeet.

Onze zorgvuldig geselecteerde en toch uitgebreide collectie van topmerken zoals Interstuhl, Zuiver en Vepa reflecteert dit, en samen streven we ernaar om duurzaamheid naadloos te combineren met design en functionaliteit. Dat betekent voor jou mooie kwaliteitsmaterialen voor een goede prijs. 

Meer dan alleen meubilair

Otto’s ontzorgt gedurende elke fase en facet, zelfs voor de afstyling van een project bent u bij ons aan het juiste adres.

Thuiswerken heeft, vanwege Corona, een enorme vlucht genomen. Wij kunnen zelfs een gezellige, warme thuiswerkhoek creëren. Bij Otto’s transformeren we de werkomgeving tot een plek waar inspiratie en productiviteit samenkomen.

Wij verzorgen graag de inrichting van verschillende werkplekken, een greep uit onze expertises: kantoormeubilair, directiemeubilair, vergadermeubilair, loungemeubilair, kantinemeubilair, schoolmeubilair, thuiswerkplekken, horecameubilair, zorgmeubilair

Team otto's

Projectmanagement

Een succesvolle ruimte begint met een gedegen plan. Otto’s biedt projectmanagement aan, hierdoor ontzorgen wij onze klanten volledig. Als projectinrichter leveren we niet alleen de kantoormeubelen, ook coördineren en plaatsen we het meubilair. Onze projectadviseur zorgt ervoor dat het gehele proces soepel verloopt en houdt je op de hoogte van alle stappen, zodat je nergens over na hoeft te denken.

We kijken samen wat mogelijk is in jouw pand en daarna gaan wij het ontwerpen en bouwen. Of het nu gaat om een nieuwe entree, keuken, restaurant of een heel kantoor: onze teams helpen je graag, en pakken van concept tot overdracht alles op.

Bij de inventarisatie brengen wij een aantal elementen voor je in beeld met een heldere rapportage. 

Waarom kantoorinrichting uitbesteden?

Bij de (her)inrichting van je kantoor komen veel elementen kijken. Er dient rekening gehouden te worden met indeling, functionaliteit, licht en voldoende werkplekken. Een werkomgeving draagt bij aan de productiviteit van werknemers dus het creëren van een inspirerende plek is aan te raden. Wanneer je niet weet waar je moet beginnen, kun je dit beter uitbesteden aan een projectinrichter met ervaring en kennis van zaken. Dit scheelt veel tijd en zo weet je zeker dat alles goed geregeld is.

Uw visie, ons advies

Ons doel is om te zorgen voor een kantoorinrichting die bijdraagt aan het succes van jouw onderneming, merkidentiteit en werkgeluk van de medewerkers. Binnen de wereld van projectinrichting speelt interieurontwerp een cruciale rol in het creëren van doelgerichte en visueel aantrekkelijke werkomgevingen. Ons vakgebied omvat strategisch plannen, ontwerpen en inrichten van werkomgevingen, met de focus op het optimaliseren van zowel functionaliteit als looks. Advies is de basis van onze manier van werken. Samen creëren we de beste werkomgeving. Daarom geven wij o.a. advies over:
Wij zorgen dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd in samenwerking met onze partners.

Onze partners

Dit doen we door het leveren van kennis en dat doen we met passie. En waar we de kennis niet in huis hebben, dan werken we samen met partners. Door samenwerkingen met conceptontwikkelaars, interieurbouwers, stoffeerders en interieurontwerpers maken wij het verschil voor ieder project. Van kantoortuinen en kantines tot aan schoolmeubilair, wij realiseren innovatieve, duurzame en dynamische ruimtes waarin mensen zich echt thuis voelen en optimaal kunnen presteren.
Logo Viasit
Logo Drentea
Dutchglobe
FP Collection logo

Kom gezellig eens bij ons langs!

Het ideale werkplek meubilair voor jouw project wil je zien, voelen en testen. Onze showroom in Broek op Langedijk, staat vol inspiratie. Daarnaast zullen onze professionals hier aanwezig zijn, zij zijn experts in het begrijpen en vertalen van uw behoeften naar concrete oplossingen. Van het analyseren van werkplekken tot het bieden van op maat gemaakte opbergoplossingen, we zijn er om uw ruimte te optimaliseren. Samen komen we tot een kantoor- of projectinrichting die past bij jouw organisatie.

Dus ben je op zoek naar een inrichting voor jouw kantoor of project? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en laat je inspireren voor jouw project!