Ga naar de inhoud

Vergaderruimte inrichting

Bent u op zoek naar vergaderstoelen, vergadertafels of een complete inrichting? Bij Ottos bent u aan het juiste adres!  

Wij zorgen voor de perfecte inrichting zodat belangrijke besprekingen op een goede manier in een afgeschermde ruimte kunnen plaatsvinden. Van vergadertafels naar de juiste verlichting tot goede akoestiek, wij verzorgen het voor u. Ook houden wij rekening met ergonomie, want lang vergaderen moet natuurlijk wel in een prettige houding!
Otto kantoormeubelen 1

Een goede vergaderruimte biedt vele mogelijkheden, brainstormen, ontvangen van klanten, intern vergaderen, sessies om de creativiteit te verhogen of gewoon ontspannen aan het einde van de week.

In inspirerende ruimte zorgt er ook voor dat de deelnemers meer betrokken zijn en minder afleiding hebben (zoals thuis). Nu het nieuwe normaal een klein beetje vorm gaat krijgen is het ook goed om weer eens na te gaan denken over offline vergaderen. Hoe, in welke ruimte, op welke afstand en voldoet ons huidige meubilair aan de nieuwe wensen en eisen?  

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook onze webshop

Nieuwe vergadertafels & vergaderstoelen

Naast de standaard tafels kunnen wij maatwerk aanbieden, zodat het perfect in de ruimte past.
Ook op het gebied van stoelen heeft de tijd niet stilgestaan. Was het voorheen vaak een zwarte stoel bij een bruine tafel, nu zijn er stoelen in allerlei kleuren en modellen te verkrijgen. Indien gewenst natuurlijk ook in hoogte verstelbaar, zonder daarbij direct te denken aan een bureaustoel.
Er zijn ook bedrijven waar bewust gekozen wordt voor staand vergaderen met statafels. De duur van vergaderingen wordt daarmee ingekort en mensen kunnen naast het feit dat ze vaak al veel te lang zitten de benen strekken en vergaderen. Mocht iemand niet te lang kunnen staan, is dat eenvoudig op te lossen door een aantal hoge krukken te kopen.

Vergaderen en digitaal presenteren

Het is meestal niet de bedoeling, maar vergaderen kan op ons meubilair gerust de hele dag duren, u zit of staat heerlijk!
Wij bieden ook interactieve oplossingen om voor (een deel) online te kunnen blijven vergaderen of digitale schermen om fantastische presentaties te kunnen geven. Op die manier kunt u iedereen, online of offline optimaal mee laten doen.
Een deel van ons assortiment vergadermeubilair staat in onze webshop, maar meestal gaat het om specifieke wensen en eisen waar wij u graag over adviseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij zijn dé specialist in vergadermeubilair!

We zijn trots op het werk dat we leveren. Onze projectportfolio is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Neem een kijkje en ontdek waarom zoveel bedrijven in Nederland, voor Otto’s kiezen voor hun projectinrichting.

De Kaaz
Interieuradvies voor kantoor
Otto kantoormeubelen 1

Maak kennis met onze merken

Logo Viasit
Logo Drentea
Dutchglobe
FP Collection logo
Logo Palmberg

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!