Ga naar de inhoud

MPS Discovery assessment

Discovery Assessmentdienst geeft u een dieper inzicht in de voornaamste mogelijkheden voor het realiseren van efficiëntie in uw printomgeving en de bijbehorende documentprocessen.

Fleet Analysis

We beginnen met een netwerkscan die kan worden uitgevoerd door uw eigen IT-afdeling. Er worden twee opeenvolgende metingen gedaan die informatie verstrekken over het huidige printerpark zoals merken, typen, modellen, kleur/zwart-wit en printhoeveelheden.

Websurvey onder eindgebruikers

Aan de hand van een online-enquête, die in slechts 10 minuten kan worden ingevuld, worden gegevens over de behoeften, de opinies en het printgedrag van uw eindgebruikers verzameld.

Rapport en aanbevelingen

Ons uitgebreide rapport koppelt deze resultaten aan gefundeerde conclusies en aanbevelingen, op basis waarvan uw accountmanager zal uitleggen hoe we u kunnen helpen uw printinfrastructuur en documentprocessen te optimaliseren.
Voordelen:

  • Duidelijk inzicht in uw printinfrastructuur en gebruikersgedrag
  • Inzicht in potentiële kostenbesparingen en procesverbeteringen, op basis waarvan u de regie kunt nemen
  • Op feiten gebaseerde, effectieve manieren om uw belanghebbenden aan boord te krijgen 

Duidelijke focus op uw belangrijke aandachtspunten

Onze benadering brengt uw voornaamste uitdagingen binnen vijf belangrijke bedrijfsgebieden aan het licht:

Kostenbeheersing draait niet eenvoudig om het verlagen van de uitgaven maar helpt om zeker te stellen dat de kosten ook onder controle blijven.

Beveiliging brengt naar voren hoe uw printprocessen beveiligd zijn en hoe goed vertrouwelijke documenten worden beschermd

Productiviteit kijkt naar de mate waarin uw infrastructuur gebruikers en processen in staat stelt om efficiënter en effectiever te werken.

Integratie toont aan in welke mate document workflows door uw huidige infrastructuur worden ondersteund en hoe goed uw printinfrastructuur aansluit op de werkwijzen van uw personeel.

Duurzaamheid heeft betrekking op veranderingen die kunnen worden geïntroduceerd om het stroom- en papierverbruik te verminderen. 

Maak kennis met onze merken

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!