Ga naar de inhoud

Werkplaats- en Industriemeubilair

Industriemeubilair of werkplaatsmeubilair, twee verzamelnamen voor een breed scala aan stoelen, krukken, sta-hulpen, zadelzittingen en taboeretten. 

Geschikt voor gebruik in werkplaatsen, ziekenhuizen, fabrieken en laboratoria en alle andere denkbare werkplekken waar een gewone bureaustoel niet geschikt is.

Wij leveren werkplaats- en industriemeubilair van onder andere Score. 

Otto kantoormeubelen 1

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook onze webshop

Een aantal mogelijkheden

In hoogte verstelbare stoelen met of zonder voetenplank, maar wel met rugleuning. Door het slimme ontwerp is er extra bewegingsvrijheid voor de schouders. Belangrijk, want zo kun je in een goede houding werken en toch blijven bewegen. Ook makkelijk in hoogte verstelbaar en dus ideaal als meerdere mensen de stoel moeten gebruiken.

Een lijn gemaakt van materiaal dat ervoor zorgt dat er geen statische elektriciteit opgebouwd wordt, waardoor er een ESD (Electronic Static Discharge) werkplek ontstaat.
Deze voldoen aan de IEC61340-5-1 norm.

Wisselend zittend of staand werken of weinig beenruimte? Sta-hulpen zijn ideaal!  

ISO certificering

Stoelen die voldoen aan de DIN EN ISO 14644-1, ISO klasse 4 (Class 10 volgens de US Federal Standard 209E), geschikt voor ruimtes die stofvrij moeten zijn en blijven. Indien nodig kunnen deze ook voorzien worden van een Hepa filter, bij staan of gaan (ver)zitten wordt de verplaatste lucht dan altijd gefilterd.

RVS line. Roest Vast Staal. Deze stoelen en/of krukken zijn bestand tegen veelvuldig reinigen met water of chemische ontsmettingsmiddelen, daardoor te gebruiken in ruimtes waar hygiëne heel belangrijk is. Tip: gebruik geen gasveer in ruimtes waar sprake is van hoge zout of chloorgehaltes en kies dan als basismateriaal voor ectrolytisch gepolijst RVS 316. 

De Kaaz

Onze specialisten informeren u graag!

Het is niet mogelijk om alle specificaties te benoemen, daarvoor zijn er gewoon veel te veel speciale richtlijnen en mogelijkheden. Maar bent u op zoek naar bepaalde stoelen/krukken voor uw werkplaats of wilt u meer weten over industrie- of werkplaatsmeubilair? In onze webshop is een deel van ons assortiment te vinden, maar u kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen; wij denken graag met u mee. Wij zijn dé specialist in werkplaatsstoelen en industriestoelen!

We zijn trots op het werk dat we leveren. Onze projectportfolio is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Neem een kijkje en ontdek waarom zoveel bedrijven in Nederland, voor Otto’s kiezen voor hun projectinrichting.

De Kaaz
Interieuradvies voor kantoor
Otto kantoormeubelen 1

Maak kennis met onze merken

Logo Viasit
Logo Drentea
Dutchglobe
FP Collection logo
Logo Palmberg

Kom langs in onze showroom

Het is niet mogelijk is om alle specificaties te benoemen. Bent u op zoek naar bepaalde stoelen/krukken of wilt u meer weten over werkplaats- en industriemeubilair?
Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Uw oplossing zit bij Otto’s!