Ga naar de inhoud

IT beveiliging & Cybersecurity

Professionele en betrouwbare IT-beveiliging is voor organisaties van elke omvang essentieel. Cybercriminelen weten continu nieuwe ingangen te vinden en termen als ransomeware, datalek en phishing komen bijna dagelijks naar voren in het nieuws. Wij houden uw digitale werkomgeving veilig, zodat u onbezorgd uw werk kunt doen.  

Endpointbeveiliging

Onze meerlaagse alles-in-een-oplossing beveiligt uw endpoints, servers en mobiele apparaten met minimale systeembelasting. Wij beheren daarnaast de gehele infrastructuur voor u, houden de software up-to-date en rapporteren alleen over de zaken die voor u echt belangrijk zijn om te weten.

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

Interieuradvies voor kantoor

Verklein de risico's

Cybercriminelen worden slimmer en de regelgeving wordt strenger. Hoe kunt u hier als ondernemer mee omgaan? Download het gratis e-book Gegevensbescherming voor Dummies. U komt meer te weten over de manieren om uw gegevens te beschermen en hoe u het effect van een datalek effectief tot een minimum kunt beperken.

Gegevensbescherming

Start moeiteloos met dataversleuteling en tweefactorauthenticatie voor uw bedrijf. Zo zorgt u ervoor dat waardevolle gegevens van uw organisatie, zoals klantgegevens of financiële en contractuele informatie, worden beschermd in overeenstemming met databeschermingsreguleringen, zoals de AVG. Ook op apparaten die uw medewerkers buiten kantoor gebruiken om toegang tot bedrijfssystemen te krijgen. 

Werkplekbeheer
Wij ontzorgen

Onze IT-security partner

Wij zijn Bronze Partner van ESET Nederland. ESET is het grootste IT-securitybedrijf uit de Europese Unie en ontwikkelt al ruim 30 jaar toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Lees meer over ESET.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over het veilig houden van uw digitale werkomgeving?

Wij zijn dé specialist in IT beveiliging!

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van cloud diensten!