Ga naar de inhoud

Multifunctionals

Otto’s is dé specialist op het gebied van document- en printoplossingen. Als gecertificeerde business- en servicepartner van onder andere Canon en Kyocera helpen wij bij het optimaliseren van documentprocessen. Samen met onze klanten brengen wij documentprocessen in kaart en voeren wij verbeteringen door. Dit doen wij met de juiste multifunctionals. 

Multifunctional en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De juiste multifunctional zorgt ervoor dat uw printkosten aanzienlijk dalen en de efficiency omhoog gaat. Daarnaast kan het ervoor zorgen dat de ecologische voetafdruk van uw bedrijf kleiner wordt. Hier zijn wij natuurlijk samen verantwoordelijk voor. Om dit te kunnen realiseren, bieden wij een breed assortiment multifunctionals aan. 

Gecertificeerde service engineers voor uw multifunctionals

Mocht er een storing zijn krijgt u gemiddeld binnen acht werkuren service van onze gecertificeerde service engineers, waardoor machines en oplossingen altijd beschikbaar zijn. Mede hierdoor voldoen wij aan alle kwaliteitsnormen die gelden voor kantoren, grafische bedrijven, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen. Kortom, bij Otto’s bent u in goede handen!

In goede handen bij otto’s
Heeft u hulp of advies nodig? Wij inventariseren graag uw bestaande documentverwerking en informeren geheel vrijblijvend over een oplossing die de efficiency verhoogt, de kosten bijna altijd direct verlaagt en uw ecologische voetafdruk verkleint.

Voor kopieermachines, printers, scanners, multifunctionals en de bijbehorende software-oplossingen bent u bij Otto’s in goede handen! Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Breed assortiment multifunctionals

Ons brede aanbod multifunctionals biedt ruime mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

– Documenten in diverse formaten inscannen naar een onbeperkt aantal locaties in het netwerk.
– Documenten doorzoekbaar maken (OCR).
– Documenten versturen via een e-mailserver.
– Documenten rechtstreeks in een financiële applicatie inscannen (ERP).

Om hier gebruik van te maken, bieden wij natuurlijk alle hulp!

Wij zijn dé specialist in Multifunctionals!

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van cloud diensten!