Ga naar de inhoud

Kantinemeubilair en zaalmeubilair

Laat u de deur van de kantine altijd dicht? Of hoort de kantine bij uw bedrijf en kunt u de deur met een gerust hart open laten staan zonder zich te schamen voor de inrichting… 

Wij hebben in diverse stijlen en prijsklassen allerlei kantine stoelen en tafels, maar ook loungebanken en de zogenaamde ‘treinstellen’, kunnen wij leveren. Even relaxed pauze houden wordt werkelijkheid.

En de deur van de kantine? Die hoeft natuurlijk nooit meer dicht! 

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook onze webshop

Zaalmeubilair​

Voor grote zalen, kerken en congreszalen is het vaak handig om stoelen te hebben die makkelijk verplaatst kunnen worden, maar in verband met de veiligheid wel aan elkaar vast gezet kunnen worden.

Op last van de brandweer is het namelijk in een aantal gevallen verplicht om stoelen in rijen aan elkaar vast te zetten. Daar zijn verschillende oplossingen voor te bedenken, waarbij het ook mogelijk is om de stoelen wel vast, maar toch een stukje uit elkaar te zetten. 

Een sfeerimpressie zodat de ruimte gaat leven!

Ons assortiment kantinemeubilair en zaalmeubilair staat voor een deel in onze webshop. Daarnaast adviseren wij graag en onze interieurstylisten kunnen ook een 2D of 3D sfeerimpressie maken van uw kantine of zaal/zalen, dan krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en de sfeer.

Wij zijn dé specialist op het gebied van kantinemeubilair en zaalmeubilair! 

We zijn trots op het werk dat we leveren. Onze projectportfolio is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Neem een kijkje en ontdek waarom zoveel bedrijven in Nederland, voor Otto’s kiezen voor hun projectinrichting.

De Kaaz
Interieuradvies voor kantoor
Otto kantoormeubelen 1

Maak kennis met onze merken

Logo Viasit
Logo Drentea
Dutchglobe
FP Collection logo

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!