Ga naar de inhoud

Overigen / accessoires

Wij hebben er op onze website voor gekozen u te informeren over onze diensten, producten en u een beeld te geven van wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij realiseren ons daarbij dat er zaken zullen zijn die u niet kunt vinden of waar u meer informatie over wenst. 

Neem bijvoorbeeld kabelmanagement; daar hebben we geen specifieke pagina van, omdat het bijna altijd als maatwerk meegenomen wordt bij projecten. Maar het zijn natuurlijk wel heel belangrijke accessoires. Mocht u iets niet kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Otto kantoormeubelen 1

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook onze webshop

Naast deze website hebben wij een webshop. In onze webshop vindt u een groot deel van ons assortiment. Bent u op zoek naar bepaalde producten en wilt u ons assortiment online bekijken? Klik dan hier voor een link naar onze webshop.

Onze webshop

Maar wilt u proberen hoe een bureaustoel zit, gaat het om maatwerk, grote aantallen of heeft u een andere vraag, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het is zeker bij de aanschaf van meubilair belangrijk om u goed te laten informeren en te onderzoeken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Vast onderdeel van onze service is de mogelijkheid van een proefplaatsing, dan kunt u echt ervaren hoe het werkt en zit.  

Online en offline, hand in hand samen!

Op het gebied van kantoormeubilair en alle accessoires zijn er zo ontzettend veel mogelijkheden, dat wij u graag persoonlijk informeren!

Wij zijn dé specialist in de puntjes op de i zetten! 

We zijn trots op het werk dat we leveren. Onze projectportfolio is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Neem een kijkje en ontdek waarom zoveel bedrijven in Nederland, voor Otto’s kiezen voor hun projectinrichting.

De Kaaz
Interieuradvies voor kantoor
Otto kantoormeubelen 1

Maak kennis met onze merken

Logo Viasit
Logo Drentea
Dutchglobe
FP Collection logo
Logo Palmberg

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!