Ga naar de inhoud

Plotting

Spectaculaire prints die u zelf kunt realiseren! U kent ze wel, van die prachtige grote posters, bouwtekeningen of foto’s tot zelfs A0 en B0 formaat. Maar weet u ook dat het met plotters mogelijk is om dit eenvoudig zelf te printen? De grootformaat printers of plotters zijn er voor oneindig veel toepassingen. Voor plotting, moet u bij ons zijn!

De juiste plotter

Voor de technische tekenkamer, voor de productie- en proofing omgeving, maar ook voor (foto)grafische toepassingen en natuurlijk voor organisaties en bedrijven die zelf posters, projectplannen, displays of presentaties willen printen. Wij hebben de juiste plotter voor u!

Plotting doe je met Canon

Canon omschrijft plotting ‘als een nieuwe wereld vol printmogelijkheden’! Adembenemende, levensechte prints van uitzonderlijke kwaliteit behoren met deze plotters tot de mogelijkheden. En toch zijn deze plotters zuinig, snel, gemakkelijk in gebruik en maken weinig geluid.

Plotting bij Otto's

Samen met Canon staat Otto’s garant voor betrouwbaarheid, deskundigheid en een landelijke dekking qua service en ondersteuning. Na uw aankoop kunnen onze eigen engineers op verzoek uw plotter installeren op locatie.

Wij zorgen er dan natuurlijk voor dat de plotter uitstekend werkt, van het koppelen aan uw netwerk en het installeren van de software tot het plotten zelf! Ook softwarepakketten, inkt en papier kunnen wij leveren, net als bijkomende apparaten om uw prints te kunnen lamineren, snijden en/of vouwen. En… u creëert vervolgens binnen enkele klikken schitterende grootformaat prints. Plotting doet u met Otto’s!

Wij zijn dé specialist in Plotting

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van cloud diensten!