Ga naar de inhoud

Schoolmeubilair kopen

Schoolmeubilair kan heel saai zijn. Denk bijvoorbeeld aan standaard rijen, saaie tafeltjes en kleurloze kasten! Dit kan natuurlijk anders, namelijk verrassend, verfrissend, innovatief, flexibel, ergonomisch en uiteraard duurzaam. Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van schoolmeubilair en die bieden wij u!  

Schoolmeubilair voor basisscholen, middelbare scholen en voortgezet onderwijs​

Of het nu gaat om school tafels en stoelen of inrichting van de kantine, inrichting van een basisschool, middelbare scholen of voortgezet onderwijs, een specifieke ruimte of een geheel schoolinrichting, wij adviseren u graag!

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook onze webshop

Schoolmeubilair is belangrijk voor de juiste sfeer​

Daarnaast is er veel veranderd op het gebied van het schoolmeubilair zelf!
Naast de standaard tafels kunnen wij maatwerk aanbieden, zodat het perfect in de ruimte past. Ook op het gebied van stoelen heeft de tijd niet stilgestaan. Was het voorheen vaak een zwarte stoel bij een bruine tafel, nu zijn er stoelen in allerlei kleuren en modellen te verkrijgen. Indien gewenst natuurlijk ook in hoogte verstelbaar, zonder daarbij direct te denken aan een bureaustoel, maar wel voor de juiste zithouding en de beste kwaliteit.

De juiste sfeer is belangrijk maar ook een veilige omgeving. Nieuw schoolmeubilair kan heel goed afgestemd worden op de sfeer van het schoolgebouw.

Er zijn ook bedrijven waar bewust gekozen wordt voor staand vergaderen. De duur van vergaderingen wordt daarmee ingekort en mensen kunnen naast het feit dat ze vaak al veel te lang zitten de benen strekken en vergaderen. Mocht iemand niet te lang kunnen staan, is dat eenvoudig op te lossen door een aantal hoge krukken te kopen. 

Maatschappelijk verantwoord schoolmeubelen

Als school wilt u natuurlijk het juiste voorbeeld geven op het gebied van duurzaamheid en milieu.
Wij werken daarom samen met leveranciers die verantwoording af kunnen leggen over de herkomst van het materiaal. Zij maken gebruik van innovatieve oplossingen en weten waar de grondstoffen vandaan komen.
Persoonlijk advies bij het inrichten van uw schoolgebouw of klaslokaal is een belangrijk onderdeel van onze service. Hiervoor komen wij langs op locatie, of spreken we af in onze showroom om de producten en mogelijkheden te bespreken. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een verantwoordelijkheid die wij samen met leveranciers en klanten oppakken, want het gaat om de toekomst van onze kinderen!

Het juiste schoolmeubilair zorgt voor meer concentratie en betere prestaties

Niet alleen de leerlingen, maar ook de docenten, ondersteunend personeel en de directie zitten een groot deel van de dag.

Het juiste schoolmeubilair bepaald voor een groot deel hoe iedereen aan het eind van de dag weer naar huis gaat. Wij durven zelfs te zeggen dat met de juiste combinatie van inrichting de prestaties omhoog zullen gaan.

School meubilair dient tegenwoordig ook ergonomisch verantwoord te zijn. Liefst zonder dat het veel onderhoud nodig heeft. 

De combinatie van leren in een inspirerende en rustgevende omgeving (qua kleur en sfeer), met ergonomisch meubilair en de juiste akoestiek, zorgt ervoor dat iedereen zich beter kan concentreren. Dit kan uiteindelijk zelfs zorgen voor betere prestaties.

School tafels en stoelen in onze webshop

In onze webshop vindt u een deel van het online assortiment schoolmeubilair, maar omdat het vaak om grotere aantallen en specifieke wensen en eisen gaat, komen wij graag vrijblijvend langs om u te adviseren.
Schoolmeubilair nodig? Maak dan een afspraak voor vrijblijvend advies op maat. Otto’s is uw leverancier van schoolmeubilair met een hoge kwaliteit.
Of het nu gaat om een kinderopvang, basisschool, middelbare scholen of voortgezet onderwijs, van jonge tot oudere kinderen, Otto’s biedt de producten voor alle leeftijdsgroepen voor uw school. Wij hebben een ruim assortiment school meubels voor basisonderwijs en primair onderwijs.

Schoolinrichting

Bij het inrichten van een gehele school komt veel kijken. Wij zijn de specialist om u hierbij te helpen.

Wij komen graag vrijblijvend op locatie om u te kunnen adviseren en een passend voorstel uit te werken. Wij maken vrijblijvend 3d tekeningen van uw situatie zodat het totale project voor u uit handen kan worden genomen.

Otto’s ontzorgt u volledig bij het inrichten van uw school, een van de vele voordelen van een partner als Otto’s! 

We zijn trots op het werk dat we leveren. Onze projectportfolio is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Neem een kijkje en ontdek waarom zoveel bedrijven in Nederland, voor Otto’s kiezen voor hun projectinrichting.

De Kaaz
Interieuradvies voor kantoor
Otto kantoormeubelen 1

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!