Kantoormeubilair

Bureaus, tafels, kasten en ladeblokken. Zomaar een kleine greep uit ons assortiment kantoormeubelen. Om een werkplek compleet te maken, bent u bij ons aan het juiste adres, wij leveren kantoormeubilair van diverse A merken zoals Drentea, Palmberg, Voortman, Viasit en Interstuhl. Wij kiezen onze merken zorgvuldig, want kwaliteit en service vinden wij heel belangrijk, maar daarnaast is het voor ons erg belangrijk om te weten hoe onze leveranciers omgaan met duurzaamheid en de circulaire economie.

Ergonomisch kantoormeubilair

Dat een stoel verstelbaar moet zijn om goed te kunnen werken weet iedereen echt wel. Toch zijn er nog veel bedrijven waar mensen wel een verstelbare bureaustoel hebben, maar het moeten doen met een vast bureau zonder verstelbare monitorarm. De kans dat mensen dan net niet goed, of helemaal niet goed zitten is groot; met alle gevolgen van dien.

Nek- schouder- en rugklachten komen helaas nog veel te vaak voor bij mensen met een zittend beroep. En dat kan echt anders, denk aan een zit-sta bureau, waar zittend en staand werken eenvoudig afgewisseld kan worden! Zowel elektrisch als met de hand bedienbaar te verkrijgen. Wij kunnen adviseren en bieden ook proefmeubilair aan, zodat u op de werkplek zelf kunt testen welke bureaustoel of bureau het beste bij u en uw mensen past.

De up in alle kleuren!

Een leuk ergonomisch krukje is de UP! Doordat de onderkant van de kruk een klein beetje rond loopt, wordt je automatisch gedwongen om te bewegen. Je corrigeert namelijk de schommelingen met je benen en je rug.

Daarnaast is het ook een kruk die gezien mag worden; prachtigdesign en verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurencombinaties. En dat ook nog voor een leuke prijs! Makkelijk om even snel aan te schuiven, maar ook fijn om eenaantal uur op te werken of te studeren.

Kwaliteit, service en advies op maat

Voor ons, als Otto’s zijnde, staan wij naast de kwaliteit van onze producten garant voor de beste service en advies op maat. Want het aanschaffen van nieuwe kantoormeubelen is maatwerk, waar wij u graag bij adviseren.

Onze webshop

Een groot deel van ons assortiment kantoormeubilair is op verschillende plekken te vinden in onze webshop, kijk voor inspiratie op onze webshop of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Wij zijn dé specialist in kantoormeubilair!

Recente projecten

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten!

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!