Directiemeubilair

Directiemeubilair hoort natuurlijk de uitstraling te hebben die bij u en uw bedrijf past. Zakelijk, strak, modern, kleurrijk, sfeervol of huiselijk; alles is mogelijk, maar het moet kloppen bij wat u uit wil stralen. Wij leveren een compleet assortiment directiemeubilair van diverse merken zoals Vepa – Drentea, Palmberg, Voortman en Viasit. Maar wij kunnen ook de complete ruimte voor u inrichten inclusief wand-, vloer- en raambekleding, zodat het helemaal af is.

Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden die er voor een ruimte zijn kunnen onze interieurarchitecten een 3D sfeerimpressie maken. U ziet dan wat er mogelijk is en de ruimte gaat alvast ‘leven’. 

Compleet ingericht, passend bij uw huisstijl

Naast een directiebureau en bureaustoel leveren wij ook bijpassende (vergader)tafels en een breed assortiment stoelen. Door alles in dezelfde stijl te kiezen wordt uw directiekamer een mooi geheel, helemaal ingericht naar eigen wens en passend bij uw huisstijl. 

Onze specialisten

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken met onze specialisten, dan komen wij graag bij u langs. Of kom vrijblijvend langs om te informeren wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van directiemeubilair.

Een deel van ons assortiment kunt u vinden in de shop, maar natuurlijk is het vaak maatwerk of een combinatie van bestaand en maatwerk, daarover adviseren wij u graag.

Wij zijn dé specialist in directiemeubilair.

Recente projecten

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten!

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!