Ga naar de inhoud

Full disk encryptie

Verlies of diefstal van zakelijke laptops is een toenemend probleem. U wilt uw medewerkers de vrijheid geven om overal te kunnen werken, maar tegelijkertijd loopt u het risico dat gevoelige en bedrijfskritische informatie in handen van onbevoegden komt als zakelijke apparaten kwijtraken of worden gestolen. Daarnaast moet een dergelijk incident gemeld worden bij de Autoriteit Persoonsgegevens, met mogelijke boetes tot gevolg.  

Wilt u:

  • De kans op het uitlekken van uw klantgegevens, financiële informatie of andere gevoelige bedrijfsdata aanzienlijk verkleinen?
  • Voldoen aan regelgeving en normeringen dankzij 24/7 inzicht in de versleutelingsstatus van alle werkstations binnen uw organisatie?
  • Deze functionaliteit met één klik kunnen uitrollen en op één plek kunnen beheren naast uw endpointbeveiliging?

Misschien is dit wat voor jou?

Ontdek ook
onze webshop!

De nieuwe full-disk encryptie-oplossing van ESET, ESET Full Disk Encryption, biedt sterke volledige schijfversleuteling beheerd vanuit één centrale console, waarmee u de beveiliging van uw werkstations naar een hoger niveau tilt én voldoet aan wettelijke databeschermingsreguleringen.

ESET Full Disk Encryption maakt volledige schrijfversleuteling op alle remote werkstations mogelijk. Hiermee vermindert u de kans dat een gestolen of verloren apparaat kan leiden tot een datalek. Houd de controle over uw bedrijfs- of klantgegevens op de harde schijf van ieder apparaat, waar deze zich ook bevindt.

Met ESET Full Disk Encryption is het versleutelen van gestolen of verloren apparaten mogelijk en voldoet u aan databeschermingsreguleringen.

  • Versleutel systeemschijven, partities of volledige stations
  • Beheren vanaf ESET PROTECT Console
  • Implementeer, activeer en versleutel apparaten met één actie

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!