Ga naar de inhoud

Nieuwe waarde voor afgeschreven materialen

SUM staat voor Still Usable Materials en is een categorie benaming voor meubilair dat is gemaakt van (eigenlijk) afgeschreven materialen of producten die na een opknapbeurt weer kunnen worden hergebruikt. Het initiatief maakt onderdeel uit van de missie van Satelliet Hospitality en de ambitie om met innovatieve technieken nieuwe waarde te geven aan gebruikte materialen.

Binnen de Mission Hospitality, die in het teken staat van het doel om in 2030 de meest duurzame leverancier van hospitality meubilair in Europa te zijn, maakt SUM onderdeel uit van de initiatieven op het gebied van product en productie. Hierbinnen nemen we de verantwoordelijkheid voor onze maatschappelijke rol en de impact die we hebben op de leefomgeving.

SUM is dus niet alleen een initiatief dat gaat over het recyclen en geven van nieuwe waarde aan gebruikte materialen. Het gaat ook over het toekennen van meerwaarde aan samenwerkingen. We zoeken hiervoor constant naar nieuwe manieren, materialen en samenwerkingsvormen.

Lees meer in het artikel op de website van Satelliet

Recente artikelen

Een stijlvolle industriële kantoorinrichting

Bij Otto’s richten we ons op het begrijpen van uw unieke wensen en ideeën en zetten deze om in tastbare, inspirerende werkplekken. Wij…

Ergonomisch werken in de zorg

Een investering in de gezondheid van zorgverleners In de gezondheidszorg werken veel professionals dag en nacht om zorg te verlenen. Dit gaat vaak…