Meteen naar de inhoud

Interieuradvies voor kantoor

Uw kantoor is de plek waar u uw klanten ontvangt en waar zij binnen een oogopslag een gevoel krijgen van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat zij een ervaring krijgen die uw bedrijf representeert. Bij Otto’s gaan we daarom verder dan alleen projectinrichting, wij ontzorgen u vanaf het interieuradvies voor uw kantoor tot en met de laatste afwerking in ICT. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

Waarom het interieuradvies voor uw kantoor uitbesteden?

Een kantoor inrichten is anders dan het interieur thuis. Uw kantoor is een plek waar u en uw collega’s fijn moeten kunnen werken en waar u uw klanten een hartelijk welkom kunt geven. Daarbij kijken onze interieuradviseurs enerzijds naar wat u als bedrijf wilt uitstralen, maar we kijken ook naar het welzijn van uw medewerkers. Daarbij nemen wij het ergonomisch werken zeer serieus in onze adviezen. Wij werken samen met verschillende gerenommeerde partners die de meubels aanbieden die perfect in het interieuradvies van uw kantoor passen. Het voordeel hiervan is, is dat wij altijd een eerlijk en onafhankelijk interieuradvies geven passend bij ieder individueel bedrijf en kantoor.

Binnen onze interieuradviezen staan de volgende onderdelen hoog: 

1. Innovatief werken

Bij innovatief werken denkt u misschien alleen aan technische oplossingen zoals digiborden, mobiele oplossingen, documentmanagement en ICT snufjes. Maar innovatief werken heeft ook betrekking op hoe u werkt en zit of juist staat. De ontwikkelingen op het gebied van ergonomisch werken staan niet stil en het wordt steeds eenvoudig om een gezonde, flexibele werkplek aan te bieden aan uw personeel.

2. Circulair werken

Wij hebben een verantwoordelijkheid en deze willen we niet ontlopen.

In besprekingen met leveranciers komt het altijd naar voren, zeker als wij gesprekken hebben met nieuwe leveranciers. Waar komen jullie primaire grondstoffen vandaan? Hoe worden deze gemaakt, vervoerd? Worden materialen, indien mogelijk, hergebruikt? En zo zijn er nog een aantal zaken die aandacht verdienen.

Door circulair te werken verminderen we de hoeveelheid afval door hergebruik en duurzame manieren van produceren.

3. Ergonomisch werken

De meeste mensen zitten veel te vaak en eigenlijk ook veel te lang. En in 80 tot 90% van de gevallen zitten we niet alleen te lang, maar ook nog eens verkeerd. Dit is echt niet nodig! Er zijn ontelbaar veel ergonomische oplossingen, die qua design toch prachtig zijn. Ergonomie hoeft dus niet lastig, suf of lelijk te zijn en dat zullen wij u bewijzen!

Bekijk een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Maak kennis met onze merken

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!